Merken

Informatie over wandvitrines

U wilt een wandvitrine kopen, welke mogelijkheden zijn er en wat zijn nu de verschillen tussen het grote aanbod? Muurvitrine.nl en Muurvitrine.be bieden u een enorme keuze, maar het selecteren van de gewenste vitrinekast is eenvoudig via de vitrine selector.

Binnen en buitenvitrines

De eerste keuze die u kunt maken is dit voor een vitrine voor binnen- of buitengebruik. Een binnenvitrine is echt alleen geschikt voor gebruik in een volledig dichte ruimte. Ook voor het gebruik onder een afdakje of andere gedeeltelijke bescherming is een binnenvitrine niet geschikt. De vitrines zijn uitgevoerd met plexiglas of echt glas.

Uit welke type deuren kan ik kiezen bij vitrines?

Magnetische achterwand Concreet kunt u uit drie type deuren kiezen: een vitrine met een schuifdeur, scharnierdeur (vleugeldeur) of met een gasveer. Buitenvitrines hebben veelal een scharnierdeur of een gasveer. Deze type sluitingen zorgen ervoor dat de vitrines (spat)waterdicht zijn. Een muurvitrine met een gasveer draagt het gewicht van de deur en dit voorkomt het ongewenst dichtklappen van de deur.

Welk type achterwand van mijn vitrinekast kan ik kiezen?

De vitrinekasten zijn te bestellen met meerdere type achterwanden. U kunt kiezen voor een magnetische achterwand waarmee u eenvoudig door middel van magneten uw documenten kunt presenteren. U kunt echter ook kiezen voor een variant met een whiteboard achtergrond. Deze is naast magnetisch ook droog uitwisbaar, u kunt er dus met een whiteboard marker notities op schrijven.

Magnetische achterwand Whiteboard muurvitrine

Magnetische achterwand

Whiteboard achterwand

Tenslotte kunt u ook kiezen voor een achtergrond waarmee u met punaises documenten kunt vast prikken: een vitrinekast met een prikbord achtergrond. Een vitrinekast met een perskurkachtergrond is geschikt voor incidenteel gebruik, een vitrinekast met een vilten achtergrond is geschikt voor regelmatig gebruik en een vitrinekast met een achterwand van bulletin is geschikt voor intensief gebruik.

Perskurk muurvitrine Vilten muurvitrine Bulletin muurvitrine

Perskurk achterwand

Vilten achterwand

Bulletin achterwand

Deel de link naar deze pagina:

Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina op Pinterest